0 varer

Din indkøbskurv er tom.

Brugermenu
Kategorier

Bakerstone

Med en BakerStone Box, kan du tranformere din gasgrill til en fuldblods pizzaovn.
I mange år, har den traditionelle pizza-sten været uhyre populær,  når der skulle laves gode pizzaer på grillen. BakerStone har udviklet videre på den traditionelle sted, og lavet boks som sikrer den optimale varmefordeling til eksempelvis pizza.
Boksen er udformet på en måde, hvor varmen bliver cirkulerer rundt i hele kassen. Når varmen bliver fordelt, samtidig med kassen er dækket af sten, kan der opnås temperaturer på op imod 400 grader. Den høje varme gør det muligt, at lave de sprødeste pizzaer på bare 2-4 minutter, direkte ved din egen grill.
Med en BakerStone Box gør det selvfølgelig også muligt, at tilberede mange andre retter. Man kan med stor fordel tilberede brød, kager, kød, grøntsager og fisk. Det er kun fantasien der sætter grænser.
Der findes mange pizzaløsninger på markedet, men vi er ikke i tvivl om, at BakerStone er den bedste løsning vi endnu har prøvet. Her er tale om en gennemført løsning, som gør pizzabageri til en sand fornøjelse, både at tilberede men bestemt også at nyde efterfølgende.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Se vores andre mærker
  • Southfork
  • Outback