Din indkøbskurv er tom.

Subtotal: 0,00 DKK
0 0

Indbygnings grill

Indbygnings grill

Indbygnings gasgrills.
Drømmer du om et grillkøkken udenfor.
Indbygnings grills er en nem måde til at få det perfekte udendørs køkken, alt hvad du behøver, er en Napoleon ® indbygnings grill box og de ønskede komponenter installeret i et kabinet fremstillet af ikke-brændbare materialer. Napoleon ® har et komplet sortiment af komponenter til at skabe dit drømmekøkken udenfor.
Der har der været noget herligt ved det at grille sin mad udenfor. Vi elsker at grille og hygge os udenfor med grillmaden, så hvorfor ikke bygge dit eget grill køkken udendørs?
Napoleon grills har skabt rammerne for den perfekte drøm, om det perfekte udegrillkøkken. Napoleon gasgrill kan integrerers både med gasgrill, køkkenbord og vask i et elegant og tidløst design. Vi kan skaffe dig det hele hos gasgrill.dk
Alle Napoleon gasgrill modeller er i rustfrit stål og kræver et minimum af vedligeholdelse. Overfladerne kan altid poleres op, også selvom den har stået ude i ekstreme vejrforhold. Alle Napoleons gasgrill er med Dobbelt låg, og grillens låg er fremstillet i to lag rustfrit stål. Den dobbelte konstruktion af grill låget isolerer og forbedre derved varme fordeling inde i grillen samtidig med, at den kræver et minimum af gas. Temperaturen justeres nemt og med stor nøjagtighed af de 3 brænder. Napoleon gas grillen fungerer også med indirekte varme, der sikrer den fineste og lækre tilberedning af stege eller fjerkræ. Den bedste mad laves bare på en Napoleon gasgrill.
Napoleons indbygnings grill eller som man siger i USA, Built-in Grills, er et kvalitetsprodukt ud over det sædvanlige. Der er kælet for enhver detalje på grillen, og vi kan garantere dig, at grillen vil følge dig i mange år og give dig mulighed for at lave de lækreste grillmiddage. Serien er som de øvrige Napoleon grills kendetegnet ved den høje kvalitet og det flotte design. Som noget nyt tilbyder Napoleon ny Lex modellen som indbygnings grill til dit udekøkken. Napoleons indbygnings grill har de samme samme gode egenskaber som de øvrige Napoleon grills, masser af stil og mange funktioner som gør en indbygnings grill til grill kokkens bedste ven.

Tabel  Liste 

Tabel  Liste