0 varer

Din indkøbskurv er tom.

Brugermenu
Kategorier

Outback

Outback varemærket står for kvalitet, innovation og engagement over for vores kunder. Vi fokuserer på at tilbyde et omfattende udvalg af banebrydende og nyskabende produkter samt at sikre at Outbacks ® produkter er blandt de bedste og mest pålidelige af deres slags.
Outback gas grill er en verdensomspændende leverandør og vi stræber efter at opfylde markedets behov hurtigt og effektivt. Vi forpligter os til det allerbedste inden for sikkerhed og ydeevne, og bakkes op af vores ISO9001 godkendelse samt forskellige sikkerhedscertifikater fra test myndigheder over hele verden. Således er alle vore gas grill grundigt testet i overensstemmelse med relevante sikkerhedsstandarder.
Siden firmaets start i 1997 har Outback grill oplevet en imponerende succes verden over. Outback gasgrill sælges nu på fem kontinenter og er generelt accepteret som et varemærke der står for den bedste kvalitet, stil, de mest unikke designs og et godt køb for pengene. Et dedikeret team som føler sig forpligtet til at yde det bedste og til konstant at levere nye og bedre produkter, som kun Outback kan gøre det. Klik her og se vores udvalg af grillovertræk

Sort Descending

Tabel  Liste 

Sort Descending

Tabel  Liste 

Pris
  1. 1.300 kr - 1.400 kr
  2. 1.600 kr og derover
Farve
  1. Metal
Sideborde
  1. 2
Mobilitet
  1. På hjul
Antal brændere
  1. 2
Sidebrændere
  1. Ingen
Mærke
  1. Outback
Se vores andre mærker
  • Southfork
  • Outback