0 varer

Din indkøbskurv er tom.

Brugermenu
Kategorier

Outdoorchef

Outdoorchef

Outdoorchef er et succesfuldt international grillbrand fra Schweiz.

Da Mike Lingwood for mere end tyve år siden, opfandt gas kuglegrill, ønskede han, at bygge noget bedre end bare en grill. Han drømte om en sund og varieret Barbecue Kultur, som skulle giver folk en unik grill oplevelse.
Den gas kuglegrill er blevet til en verdensomspændende succes og gør OUTDOORCHEF berømt i hele verden. Nyskabelser, såsom det patenterede tragt system som danner et skjold mod fedt flamme ild og et stort udvalg af alsidige tilbehør, sørge for, at vores grill Kultur fejres af flere og flere mennesker.

I dag rangerer OUTDOORCHEF blandt de etablerede leverandører på markedet med sin gas, kul og el-grill. Drevet af den voksende fanskare kender ingeniører og teknikere af OUTDOORCHEF kun ét mål: med entusiasme og innovation for at udvikle denne grill kulture. Sortimentet omfatter førsteklasses gas- og trækulsgriller samt et bredt udvalg af lækkert tilbehør. Outdoorchefs bedst sælgende produkt er gaskuglegrillen med den vendbare tragt til sund og alsidig grillning. Den vendbare tragt inde i kuglen beskytter mod stikflammer, som ofte opstår på grund af fedt fra maden, og mod ubehagelig røgudvikling. Outdoorchef kombinerer en utrolig alsidighed og perfektion med sikkerheden for at grille sundt. Alt efter tragtens position kan der grilles, steges, bages eller koges. Med det specielt udviklede tilbehør er der ingen grænser for mulighederne med grill fra Outdoorchef.

Gasgrill.dk er stolt over at være en af de bedst sælgende Outdoorchef forhandlere i Danmark.

Sort Descending

Tabel  Liste 

Sort Descending

Tabel  Liste 

Pris
 1. 1.000 kr - 2.000 kr
 2. 2.000 kr - 3.000 kr
 3. 3.000 kr - 4.000 kr
 4. 4.000 kr - 5.000 kr
 5. 5.000 kr og derover
Farve
 1. Sort
Sideborde
 1. 1
 2. 2
 3. Ingen
Mobilitet
 1. God til ture
 2. På hjul
Antal brændere
 1. 1
 2. 2
Sidebrændere
 1. Ingen
Se vores andre mærker
 • Southfork
 • Outback