0 varer

Din indkøbskurv er tom.

Brugermenu
Kategorier

Røgovne

Røgovne

Røgovne røgning er en meget spændende hobby. Man ser derfor også, at det i disse år bliver mere og mere populært at lave forskellige hjemmerøgede varer.
 
Røgeopskrifterne er aldrig helt nøjagtige, da både røgeovnens størrelse og mængden af det der skal røges og røgetiden varierer fra ovn til ovn. Røgning er de senere år blevet meget populært i Danmark. Metoden er ikke kun forbeholdt lystfiskeren og jægeren – der findes ikke tal på hvor mange danskere der røger – men titusinder har købt røgeovne og røgeudstyr, og antallet er fortsat i høj vækst.
 
Der findes forskellige typer af røgovne. Hos Gasgrill.dk forhandler vi gas røgovne som har en række fordele i forhold til de mere traditionelle røgovne.
 
Anvender du en gas røgovn fra gasgrill.dk får du lettest et godt og lækkert resultat, da gassen lader dig regulere temperaturen meget præcist. Det betyder, også at du kan bruge din tid på, at justere i forhold til opskriften, fremfor at bruge unødvendig energi på at få ovnen til at holde den korrrekt temperatur som du ønsker.

Sort Descending

Tabel  Liste 

Sort Descending

Tabel  Liste